Aktuality

Anketa

poradna

Milí Zlatomoravčania,

vedenie Mesta Zlaté Moravce v súčasnosti pripravuje výstavbu nových nájomných bytov tak, ako sa to zaviazalo vo svojom volebnom programe. Určitú čiastku vo výške 5% financuje mesto, podstatná časť je zo Štátneho fondu rozvoja bývania a rátame aj s nenávratným finančným príspevkom z Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky. V pláne máme ponúknuť jedno ( o ploche do 40 m2/ byt ), dvoj ( o ploche do 60 m2/ byt ), prípadne trojizbové byty, s možnosťou výstavby aj bezbariérových bytových jednotiek.

Vzhľadom k tomu, že jednou z najdôležitejších potrieb mladých ľudí a mladých rodín je vyriešenie otázky bývania, ponukou nájomného bývania chce mesto osloviť v prvom rade najmä túto skupinu, ktorá je pre budúcnosť a rozvoj mesta najdôležitejšia. Rozhodli sme sa preto urobiť tento prieskum zameraný hlavne na respondentov vo veku 20 – 35 rokov, keďže väčšina ľudí rieši otázku bývania práve v tomto veku.

Anketa zisťuje záujem o nájomné bývanie v Zlatých Moravciach, zaoberá sa Vašimi základnými požiadavkami na bývanie a zisťuje záujem o  výstavbu mestských nájomných bytoviek.

Ďakujeme Vám za Váš čas a Vaše názory. Veríme, že aj tento prieskum pomôže k uspokojivému vyriešeniu situácie ohľadom bývania v meste Zlaté Moravce.

[hr]

Anketa je ukončená. ĎAKUJEME za účasť

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button